Stall André

Hästkunnade i generationer!

Vill du jobba hos två A-tränare i dressyr?

Vill du jobba hos två A-tränare i dressyr?

Då Maria som varit hos oss i två år ska sluta behöver vi en ny medarbetare från jan/feb 2016. Vi söker i första hand en person som kan kombinera god ridskicklighet med att sköta marktjänsten kring hästarna och träningsverksamheten.

Vi har 12 – 15 hästar i stallet, där ca hälften är hästar som vi tränar varav merparten unghästar, och hälften inackorderingar som mestadels sköts av sina ägare.

Vi behöver främst en ryttare som är van att rida unghästar, har du rätt inställning och förmåga kommer du att få rida en hel del och även få möjlighet att tävla.

Sedvanliga sysslor som fodring, mockning,  in- och utsläpp samt skötsel av hästarna ingår också.  Du måste vara noggrann och säker i din hästhantering, helst med tidigare erfarenhet av arbete i hästbranschen. Tidigare unghäst- och hingstvana är ett stort plus.

Du behöver vara van att hålla ett gott arbetstempo och bra på att planera och kunna arbeta självständigt. Vi vill gärna att du tar med egen häst för träning då vi kan erbjuda träning både för A-tränare Kerstin André och A-tränare Pernilla André Hokfelt.

Minst B-körkort och egen bil krävs för tjänsten. Villkor enligt överenskommelse.

Maila gärna en kort presentation där du beskriver dig själv och vilka erfarenheter du har som gör att du passar för jobbet och vill vara en del i vårt team. Ange gärna referenser från tidigare jobb. Mailadressen är:info@stallandre.com.

Pernilla har ibland svårt att ta samtal vid ridning och lektioner men du som är intresserad kan lämna ett meddelande på telefonsvararen. Mobil 0708-753138.

Väldigt välkommen med din ansökan!