Stall André

Hästkunnade i generationer!

Rakeback VH på Breeders

Rakeback VH på Breeders

Under Breedersveckan på Flyinge hade vi 6-årige Rakeback VH till start och i kvalet skötte han sig som en prins och belönades med 80,2% och en 5.e plats bland 33 starter! Med många lovord om hans form och utbildningsstatus och bra poäng på alla parametrarna kändes det som en gedigen insats.

I Breedersfinalen blev Rakeback VH 6.a i både Breeders Trophy och Öppna Championatet för 6-åriga hästar på 77,8% trots en del blyghet inför den stora publiken och kamerorna. Rakeback skötte sig helt ok i finalen men var lite mer spänd pga den annorlunda och förändrade miljön sen kvalet. Vi är glada för en fin placering ändå och nästa år hoppas jag arrangörerna blir lika moderna som stora tävlingar och låter de unga finalhästarna få en extra morgonträningstid inför finalen.

För övrigt måste jag poängtera att jag tycker det är bra gjort av domarna i 5-7-årsklasserna då de verkligen korat bästa häst i varje årgång som vinnare!

 

RakebackBreeders2

 

 

 

 

 

RakebackBreeders6RakebackBreeders5RakebackBreeders3