Stall André

Hästkunnade i generationer!

Falsterbosummering

Falsterbosummering

Vi hade två hästar till start i år, 5-årige Amos och 6-årige Rakeback VH, och båda skötte sig väl efter rådande förhållanden.

6-årige Rakeback VH startade sist i kvalklassen på onsdagen och under hela klassen hade det rått starka vindar men strax innan Rakeback skulle in på banan kom även regnet, i mängder! Rakeback gjorde ett tappert försök att trotsa kastvindar och regn på tvären och vi lyckades nästan, drygt 68% och 0,3% från final… Rakeback var mycket duktig då han fick det absolut värsta vädret i hela klassen och tvekade att gå ett par gånger rakt mot regnet men gav aldrig upp utan fullföljde programmet med tillit till ryttaren! Han kommer bli en finfin tävlingshäst!

5-årige Amos som är en ganska grön häst fick nästan 67% och hamnade i övre halvan av det enormt stora(50st) och starka startfältet. Amos tog Falsterbomiljön med viss spänning men ändå fortfarande koncentrerad på sin ryttare, duktigt!

Nu får båda hästarna ett par dagar ledigt och sen är intresserade köpare välkomna att höra av sig då båda hästarna är Till Salu!