Stall André

Hästkunnade i generationer!

Adriano exporterad till USA

Adriano exporterad till USA

Tyvärr hjälpte inte trisslotterna denna gången, men tack alla nära och kära som bidragit! Igår åkte därför Adriano, som hade blivit min nästa GP-häst, mot sin nya ägare i USA, Sunrise Stud & Katarina Antens-Miller.
Jag försöker vara positiv och stolt och tänka på vilken förändring Adriano hann med under de två åren han stod hos oss och vilken härlig häst han var. Adrianos förmåga och talang för piaff och passage är i klass med två andra stjärnor, Don Charly och Darcia V.H., som jag också haft som unghästar. Jag hoppas verkligen att Adriano får chansen att blomma ut i sitt nya land i väster. Lycka till Adriano, vi kommer inte att glömma dig!

Filmen visar Adriano i höstas som 6-åring.

Adriano2014