Stall André

Hästkunnade i generationer!

3 finalhästar under Breeders Trophy

3 finalhästar under Breeders Trophy

En summering av Breedersveckan 2014 kommer här äntligen. Av tre startade hästar gick samtliga till final efter första kvalet efter tre bra prestationer av Rakeback VH(5 år) och Adriano och Roma( 6år)! Rakeback var 10a på 76,6% i sitt kval, Adriano 5a på 74,6% och Roma 2a på 76,8%. I finalerna måste jag säga att det blev lite stolpe ut.. Rakeback blev skrämd av en av filmkamerorna från Clipmyhorse vilket påverkade honom och hela ritten och gjorde att han slutade i nedre delen av finalfältet. Kämpen Roma gick med tungan ute delar av programmet pga en begynnande kolik som hon fick ett par timmar efter finalen och slutade också därför i nedre halvan av finalen. Däremot tyckte jag själv Adriano gick bra för sin ålder och nuvarande utbildningsstatus men domarna var inte lika positiva. Adriano blev dock 6:e-placerad i BT på 75,8%!

Nu ska det bli kul att få rida riktiga tävlingar på hästarna 2015!

fotograf: Roland Thunholm

 

 

Roma

fotograf: Mathilda Månsson

Rakeback
fotograf: Tobias Hansson

Adriano
Fotograf: Mathilda Månsson