Stall André

Hästkunnade i generationer!

Positiva besked i veckan som gått

Positiva besked i veckan som gått

Brazil har inlett sin nya karriär som läromästare på bästa sätt då han och Maria Pettersson, vår nya stallchef och beridare, debuterade i Pay and Ride i Flyinge i torsdags i MB:2 på över 75%. Brasse var superglad att få ”tävla” igen efter 1,5 års uppehåll och Maria matchade honom på bästa sätt. Ska bli spännande att se vad de kan göra på tävlingsbanorna i år!

Adriano är friskförklarad i veckan och under igångsättning igen efter en skada han orsakade sig själv i hagen en vecka innan jul då han slet av sig en framsko och lite till i full galopp… Men allt har läkt bra och det kliar i mina fingrar att jag inte är i bättre fysisk form själv så att vi kan börja träna på riktigt! Men det blir snart dags för det. :-)

Till sist men inte minst var det väldigt kul att följa med Kerstin upp till Scandinavium som skulle hjälpa Paulinda Friberg med Di Lapponia T inför deras WC-debut och för att se hela GP. Stort Grattis till Paulinda och även mamma Kerstin för en bra debut i WC-sammanhang och även för att de verkligen lyckas få ut det mesta av Di Lapponias kvaliteter även inne på banan, det är det inte alla som gör! Och sen finns det inget som gör en så sugen på att tävla igen som att sitta i Scandinavium…jag kommer tillbaka så småningom, jag lovar!