Stall André

Hästkunnade i generationer!

GULD i lag-SM! Igen!

GULD i lag-SM! Igen!

Laget från Flyinge Hästsportklubb tog guld vid 2011 års lag-SM i Flyinge! Med i laget red Pernilla André Hokfelt på Brazil, Susanne Gielen på Belamour och Mia von Essen på Prima. Lagledare var Kerstin André. Pernilla och Maria von Essen vann även Lag-SM 2010, då med Ebba von Essen som tredje ryttare, för Stävie Ryttarförening.

Brazil placerade sig även som 1a individuellt i Intermediaire I. Även i fredagens kval i Intermediaire I var Brazil placerad, då 2:a på 69,4%

 

 

 

 

Laget från Flyinge Hästsportklubb tog guld vid 2011 års lag-SM i Flyinge i år igen. Med i laget red Pernilla André Hokfelt på Brazil, Susanne Gielen på Belamour, Mia von Essen på Prima. Lagledare var Kerstin André. Brazil placerade sig även som 3a individuellt.